Slide background

Plant care in its essence

Plantvoeding - Hortiplantcare P Booster

HPC P BOOSTER
De HPC P Booster is een krachtige organo-minerale bloeistimulator en bevat Fosfor, Stikstof en aminozuren. Tijdens de bloeifase heeft de plant extra behoefte aan Fosfor en door het samenspel met de aminozuren is deze Fosfor versneld opneembaar. Daarnaast dienen de aminozuren als bouwstenen voor de eiwitten, chlorofyl, natuurlijke groeihormonen (auxines) en andere plantnoodzakelijke hulpstoffen die zorgen voor een extra uitbundige bloei.

POSITIEVE EFFECTEN P BOOSTER
De HPC P Booster levert snel opneembare fosfor aan de bloeiende plant, waardoor de bloem- en vruchtvorming wordt verbeterd. Ook stimuleert de P Booster de chlorofylproductie en bevordert de aanmaak van de planteigen groeihormonen, met positieve effecten op de wortelontwikkeling, celdeling en suiker synthese. Het werkt als een krachtige bloeistimulator.

GEBRUIKSAANWIJZING EN DOSERING
Goed schudden voor gebruik. Vul het voedingsvat tot 70% met leidingwater; bij voorkeur met een temperatuur van 23 a 24 graden Celsius. Voeg P Booster toe, voor elke 100 L water 30-50ml, goed mengen tot het product volledig is opgelost. Dan pas de overige voeding en boosters toevoegen en afvullen met water. De oplossing is nu klaar voor gebruik.

P Booster vanaf knopvorming tot zesde week bloei meegeven met het voedingswater.

Actieve bestandsdelen (in gewichtspercentages) in P Booster zijn:
Stikstof (N), organisch en wateroplosbaar: 5%
Fosfor (P2O5), wateroplosbaar: 15%

Bevat vrije aminozuren.

Niet bestemd voor consumptie! Vermijdt contact met huid en ogen.
Buiten bereik houden van kinderen en (huis) dieren.