Slide background

Plant care in its essence

Plantvoeding - Hortiplantcare N Booster

HPC N BOOSTER
De HPC N Booster bestaat geheel uit natuurlijke aminozuren, de bouwstenen voor de eiwitten, chlorofyl, natuurlijke groeihormonen (auxines) en andere plantnoodzakelijke hulpstoffen. De stikstof in de aminozuren worden meteen door de plant opgenomen en hoeven niet eerst via energiekosten synthese processen te worden omgezet.

POSITIEVE EFFECTEN N BOOSTER
De HPC N Booster stimuleert de chlorofylproductie en bevordert de aanmaak van de planteigen groeihormonen, met positieve effecten op de wortelontwikkeling, celdeling en suiker synthese. Het werkt als een krachtige groeistimulator. Door de versnelde opname van stikstof wordt de plantgroei met name in stressvolle situaties – zoals bij kou, hitte, droogte en zoutophoping – beter ondersteund.

GEBRUIKSAANWIJZING EN DOSERING
Goed schudden voor gebruik. Vul het voedingsvat tot 70% met leidingwater; bij voorkeur met een temperatuur van 23 a 24 graden Celsius. Voeg N Booster toe, voor elke 100 L water 30-50ml, goed mengen tot het product volledig is opgelost. Dan pas de overige voeding en boosters toevoegen en afvullen met water. De oplossing is nu klaar voor gebruik.

N Booster kan gedurende de gehele kweekcyclus meegegeven worden aan het voedingswater.

Actief bestandsdeel (in gewichtspercentages) in N Booster is:
Stikstof (N), organisch en wateroplosbaar: 9%

Bevat 15% vrije aminozuren.

OPSLAG
Bewaren in een beschermde ruimte, afgeschermd van direct zonlicht, vorstvrij.

Niet bestemd voor consumptie! Vermijdt contact met huid en ogen.
Buiten bereik houden van kinderen en (huis) dieren.