Specialty Boosters

Slide background

Plant care in its essence

Plantvoeding - Hortiplantcare N Booster

HPC N BOOSTER
De HPC N Booster bestaat geheel uit natuurlijke aminozuren, de bouwstenen voor de eiwitten, chlorofyl, natuurlijke groeihormonen (auxines) en andere plantnoodzakelijke hulpstoffen.

HPC P BOOSTER
De HPC P Booster is een krachtige organo-minerale bloeistimulator en bevat Fosfor, Stikstof en aminozuren. Tijdens de bloeifase heeft de plant extra behoefte aan Fosfor en door het samenspel met de aminozuren is deze Fosfor versneld opneembaar, waardoor de bloem- en vruchtvorming wordt verbeterd.

Plantvoeding - Hortiplantcare P Booster
Plantvoeding - Hortiplantcare K Booster

HPC K BOOSTER
De HPC K Booster is een krachtige afbloeistimulator die de plant in de laatste fase van de bloei de extra Kalium geeft die het nodig heeft voor een nog hogere opbrengst van een betere kwaliteit, rijk aan smaak en aroma.

HPC TOP BOOSTER
De HPC Top Booster is een complete mix van snel opneembare, hoogwaardige, organische stoffen die een belangrijke rol spelen in het bloeiproces.

Plantvoeding - Hortiplantcare Top Booster
Plantvoeding - Hortiplantcare CaMg Booster

HPC CAMG BOOSTER
De HPC CaMg-Booster is een makkelijk opneembare Calsium en Magnesium meststof met linksdraaiende aminozuren die zichtbaar de fotosynthese en chlorofylproductie stimuleert, transport van voedingsstoffen in de plant verbetert en de plant versterkt.