Protect

Slide background

Plant care in its essence

ProTect

PROTECT is geen pesticide of biocide maar een plantversterker. Het helpt de plant te verdedigen tegen aanvallen van vretende en zuigende insecten en zorgt voor een sneller herstel erna.

POSITIEVE EFFECTEN
De organische componenten in PROTECT hebben een verlammend eff ect op insecten, waardoor de voortplanting wordt verstoord. PROTECT is eff ectief in alle levensfasen van de insecten, van eitje tot volwassenheid. Daarnaast helpt het de plant de schade aan stengel en blad sneller te herstellen, waardoor ziekten minder kans hebben. De humaten werken stressverlagend.

GEBRUIKSAANWIJZING EN DOSERING
Goed schudden voor gebruik. Oplossen in schoon, handwarm water met een dosering van 5-10ml per liter water. De plant goed en zorgvuldig bespuiten, met speciale aandacht voor de onderkant van de bladeren. PROTECT is een contact spray dus volledige dekking is noodzakelijk. Toepassen bij een lagere kamertemperatuur en als de lampen uit zijn om verbranding te voorkomen. De bladeren moeten voor behandeling zo droog mogelijk zijn en 24-48 uur na behandeling mogen geen andere bladbehandelingen worden toegepast. Herhaal de behandeling elke 7-14 dagen voor een blijvend eff ect.

ACTIEVE BESTANDSDELEN IN PROTECT ZIJN:
Stikstof (N), organisch en wateroplosbaar: 1,5%
Kalium (K2O), wateroplosbaar: 3,0%
Zwavel (SO4), wateroplosbaar: 3,5%
Organische Substanties: 25-30%
Humaten: 0,5-1,0
Spoorelementen: B+Cu+Fe+Mn+ZnpH: 3-4 (pH 5 in 1/100)