HuminCare

Slide background

Plant care in its essence

HPC HUMINCARE
HuminCare is een uniek, zeer hoog geconcentreerd en milieuvriendelijk Humine & Fulvine Extract. De unieke samenstelling en kwaliteit worden gegarandeerd door een gepatenteerd productieproces. Tijdens het proces wordt HuminCare verrijkt met micro-elementen. HuminCare is belangrijk voor een succesvolle ontwikkeling en groei van de plant doordat het; zorgt voor het transport van de juiste hoeveelheden essentiële voedingsstoffen naar de cellen; zorgt voor het bufferen van voedingsstoffen die kunnen worden aangesproken bij tekorten; bindt toxische en radicale elementen die de gezondheid van de plant bedreigen.

POSITIEVE EFFECTEN HUMINCARE:
HuminCare geeft een betere ontwikkeling van het wortelsysteem en daarmee een betere groei; een beter fotosynthese proces waardoor de plant meer energie heeft voor groei en bloei; een betere weerstand tegen ziekten en stress-situaties door hitte, droogte, koude, chemicaliën en verzilting; en HuminCare geeft meer, grotere en vollere bloemtrossen. Het uiteindelijke resultaat is een hogere opbrengst van betere kwaliteit, met meer smaak en aroma.

GEBRUIKSAANWIJZING EN DOSERING
20ml per 100 liter water. Kan dagelijks aan het voedingswater worden meegegeven. HuminCare kan worden gebruikt in combinatie met meststoffen en stimulatoren en worden toegepast op alle substraten en kweekmediums. Wel moet de pH van het voedingswater waarin HuminCare wordt toegevoegd hoger zijn dan 5 om eventuele neerslag te voorkomen.