FloraForce

Slide background

Plant care in its essence

HPC FLORAFORCE
FloraForce is belangrijk voor de groei en stevigheid van de plant, opname van minerale voedingsstoffen en het verbeteren van de resistentie tegen (a)biotische stress factoren. Verder zijn Silicium en Borium betrokken bij de energieoverdracht in de plant. Op plekken waar schimmels de plant penetreren, wordt extra Silicium afgezet rond de infectiehaard. Zodoende ontstaat een fysische barrière tegen verdere aantasting.

POSITIEVE EFFECTEN FLORAFORCE:
FloraForce stimuleert chlorofylproductie, die bijdraagt aan een hogere lichtopvang efficiëntie waardoor meer fotosynthese plaats vindt; vermindert de natrium opname en verlaagt de zout stress; verhoogt de kalium opname; stimuleert de toename van wortelharen; reduceert insecten aantasting en schimmel indringing; beschermt tegen abiotische stress: droogte, (UV) straling en hoge & lage temperaturen. Humaten in combinatie met SiO2 verbeteren de opname van spoorelementen.

GEBRUIKSAANWIJZING EN DOSERING
Goed schudden voor gebruik. Vul het voedingsvat tot 70% met leidingwater; bij voorkeur met een temperatuur van 23 à 24 graden Celsius. Voeg FloraForce toe, voor elke 100 L water 15ml, goed mengen tot het product volledig is opgelost. Dan pas de overige voeding en boosters toevoegen en afvullen met water. De oplossing is nu klaar voor gebruik. FloraForce mag gedurende de gehele kweekcyclus meegegeven worden aan het voedingswater. Zie het cultuurschema voor verdere informatie.

ACTIEVE BESTANDSDELEN (INGEWICHTSPERCENTAGES) IN
FLORAFORCE ZIJN:

Silicium (SiO2) wateroplosbaar: 1.4% w/w
Kalium (K2O) wateroplosbaar: 0.6% w/w
Boor (B) wateroplosbaar: 0,1% w/w
Molybdeen (Mo) wateroplosbaar: 0,001% w/w
pH: 10.6