PlantCare

Slide background

Plant care in its essence

TotalCare

TotalCare is belangrijk voor de groei en gezondheid van de plant. De unieke samenstelling van TotalCare verbetert daarnaast de leefcondities voor effectieve micro organismen en trekt bij teelt in de volle grond regenwormen aan.

HuminCare

HuminCare is een uniek, zeer hoog geconcentreerd en milieuvriendelijk Humine & Fulvine Extract. De unieke samenstelling en kwaliteit worden gegarandeerd door een gepatenteerd productieproces. Tijdens het proces wordt HuminCare verrijkt met micro-elementen. HuminCare is belangrijk voor een succesvolle ontwikkeling en groei van de plant doordat het; zorgt voor het transport van de juiste hoeveelheden essentiële voedingsstoffen naar de cellen; zorgt voor het bufferen van voedingsstoffen die kunnen worden aangesproken bij tekorten; bindt toxische en radicale elementen die de gezondheid van de plant bedreigen.

FloraForce

FloraForce is belangrijk voor de groei en stevigheid van de plant, opname van minerale voedingsstoffen en het verbeteren van de resistentie tegen (a)biotische stress factoren. Verder zijn Silicium en Borium betrokken bij de energieoverdracht in de plant. Op plekken waar schimmels de plant penetreren, wordt extra Silicium afgezet rond de infectiehaard. Zodoende ontstaat een fysische barrière tegen verdere aantasting.

Protect

HPC Protect
PROTECT is geen pesticide of biocide maar een plantversterker. Het helpt de plant te verdedigen tegen aanvallen van vretende en zuigende insecten en zorgt voor een sneller herstel erna.

ZymCare

HPC ZYMCARE
ZymCare is een vloeibaar natuurlijk enzympreparaat op basis van
vijftien verschillende enzymen. Deze enzymen zorgen voor een snelle
vertering van oude wortelresten, waardoor ziekteverwekkers geen kans
krijgen. ZymCare bevat ook vitaminen die de wortelgroei bevorderen en
de opnamecapaciteit van de wortels verhogen.