Slide background

Plant care in its essence

Over ons

Horti Plant Care (HPC) is een vooruitstrevende onderneming gebaseerd op de ontwikkeling van nieuwe oplossingen en producten die gewassen hogere opbrengsten laten halen en betere bescherming bieden tegen negatieve omgevingsinvloeden.

Samen met onze partners doet HPC dit al vele jaren, waarbij we onze kennis verder uitbouwen door onze ervaringen in de ontwikkeling, onderzoek en commercialisering van innovatieve producten voor de bescherming en voeding van gewassen.

Centraal in onze aanpak staan de voordelen voor de tuinder, waarbij duurzaamheid, effectiviteit en winstgevendheid centraal staan. Het is onze missie om de laatste en beste wetenschappelijke ontwikkelingen te vertalen naar bruikbare producten die het maximale voordeel geven aan onze klanten, waarbij we de behoeften van het milieu en de samenleving niet uit het oog verliezen.

Innovatie

Innovatie is de motor van onze strategie. Bij HPC geven wij alle ruimte aan het ontwikkelen van mensen, producten en methoden en door betere technieken is het mogelijk om deze nieuwe ontwikkelingen sneller om te zetten in innovatieve producten waar de markt om vraagt.

Met onze producten willen wij meerdere effecten realiseren, niet alleen gericht op voedingsstoffen maar ook op een betere bescherming tegen omgevings- en stressfactoren en op een betere kwaliteit en smaak. Daarbij trachten wij de afhankelijkheid van chemische middelen te beperken.

Het Team van HPC zal blijven zoeken naar nieuwe oplossingen voor de uitdagende problemen van onze tijd.